^Горе
  
Get Adobe Flash player
RizVN Login

Поръчка

Поръчката е празна

За вашето парти

ТОРТА

Без значение какви усилия и средства ще ви струва организацията на детския рожден ден тортата е това, което ще накара децата да "оценят по достойнство" целия празник!

Емоцията от поднасянето й, запалването на свещичките и изпяването на песничката, с която всички заедно да поздравят рожденика – всичко това прави моментът незабравим и осмисля всичко направено!

Можете да направите своя избор за торта от нашите дългогодишни партньори сладкарница "Лагуна":  http://www.laguna-bg.com/.

Прегледайте различните категории торти според предпочитанието на Вашето дете и ни уведомете за № **** на картинка избрана от Вас. Помислете каква големина торта ще е необходима за Вашите гости, както и какъв да бъде пълнежа й (еклерова с баварски крем, еклерова с шоколадов крем, еклерова с боровинки, ананас, смокини и млечен крем или пък изцяло шоколадово изкушение). 

цена за парче сладко изкушение (заявена и доставена в детският клуб) е 5,30лв/парче, като размерите големини от които можете да избирате са: *12, *14, *16, *18, *20, *22, *24, *26, *28, *30 броя парчета.

 

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

ПРАЗНИКА НАБЛИЖАВА?

Възникват толкова много въпроси...

Ние се погрижихме да дадем отговори на тях:

   Искате да имате неповторимо детско парти. Да сиаят от щастие детските очи. Много усмивки и цветни балони, танци и хубави спомени...

Въпрос:   Кое е най-доброто място за отпразнуване на детско парти?

Отговор:  Детски Парти Клуб "ЛЮБОПИТКО" . С удобна локация, подходяща база с много играчки, лабиринт с пързалки, басейн с топки, вкусна храна, кафе-бар и дългогодишен опит в организирането на празници за деца, както в нашата база, така и извън нея. 

 

Въпрос:   Ще ми излезе ли много скъпо?

Отговор:  Всички знаем в колко променливи времена живеем. Знаем и нуждата от прецизно и внимателно разпределяне на приходите в семейния бюджет. Да предвидим внимателно дори така очаквания ден, празника на Вашето дете!

Заповядайте при нас. Заедно ще обмислим всеки детайл за един прекрасен празник и ще го направим по Ваш вкус и удобен за бюджета на цялото семейство. Защото Рождения ден е така очакван....цяла една година и няма как да го пропуснем.

Обадете ни се и ще го помислим заедно: тел.: 0885 89 18 85 

 

Въпрос: Как да запазя дата и час за детски празник в Парти Клуб "Любопитко"?

Отговор: Свържете се с нас на телефон : 0885 89 18 85 или ни изпратете текстово съобщение на страницата ни във FB: https://www.facebook.com/KlubLiubopitko/ , също така може да изпратите E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Направете Вашето запитване и ни оставете координати за обратна връзка, телефон и удобно за Вас време за провеждане на телефонния разговор.

 

Въпрос: Необходимо ли е оставяне на капаро и в какъв размер за да е сигурна нашата резервация?

Отговор:  Да. За да е поета уговорката за парти в Детски Клуб Любопитко е нужно освен уточняване на ден и час, оставяне на капаро в размер на 100лв.

Ако случайно се появят непредвидени обстоятелства (напр.разболял се рожденник и др.) ангажимента за парти ще бъде изместено за първия удобен ден и час, както за Вас, така и съобразено със заетостта на Детският клуб. Но е необходимо да бъдем своевременно уведомени за настъпилата промяна (за да се спрат зададените поръчки към нашите партньори по възможност). Капарото няма да бъде възстановено, ако не сте ни уведомили за промяната, а ще бъде усвоено за разходите по неговата подготовка и отпада поетият към Вас ангажимент за организиране на детско тържество, двустранно.

 

Въпрос:  Ще ми върнат ли капарото обратно, ако размислим и откажем нашата резервация за празник в Парти Клуб Любопитко?

Отговор:  Да. Вие ще получите обратно своята сума в пълен размер, стига това Ваше желание да го заявите десет дни преди уречения ден за парти (това прави седмица и половина по-рано). Ако пък това Ваше решение е взето, а до празничния ден остават по-малко от три дни, ние ще Ви възстановим половината от предвиденото капаро за поет ангажимент и само, ако са останали по-малко от три дни до самия ден с поет ангажимент от Вас към нас, Парти Клуб "Любопитко" ще задържи цялата сума от капарото, като компенсация за пропусната възможност други наши клиенти да се възползват от услугите на нашия клуб.

 

Въпрос: Как да направя своя избор за почерпка за своите гости? Как да избера меню?

Отговор:  Свържете се с нас по телефона, електронна поща или Лично съобщение във Фейсбук страницата ни. Ще съобразим удобен за Вас ден и ще Ви предоставим цялото изобилие от кетеринг, напитки и каталози с торти от които да направите своя избор.

 

Въпрос:  Задължително ли е да поръчваме Тематично парти?

Отговор:  Не. Тематично парти с избран от Вас герой и организирани игри е изцяло по избор и лична преценка на клиента. Това е допълнителна услуга, която се заплаща и изисква ангажирането на колеги актьори. Те влизат в ролята на избрания от Вас приказаен герой, с костюм и съпътстващите го аксесоари и пренася децата в света на приказките, игрите, забавленията и състезателните изкушения.

 

Въпрос:  Ще има ли ритуал с пожелания, торта, свещички, дори да не сме избрали парти с тематика и аниматор?

Отговор:  ДА! При нас ритуалът по отброяване на навършената годинка е задължителен елемент за един истински празник! Дори семейния бюджет да позволява детско парти в тесен кръг, най-близки пиятели и торта, ритуал ЩЕ има! Ще бъде бляскав, шумен и запомнящ!

 

Въпрос:  До колко дни преди самия празник можем да направим нашата окончателна заявка за храни и/или напитки?

Отговор:  Окончателното оформяне на Вашата заявка за почерпка могат да бъдат финализирани три дни преди запазения ден за парти при нас. Така нашите партньори ще са напълно подготвени да за Вашите намерения.

 

Въпрос: Каква е стандартната продължителност на едно детско парти?

Отговор:  Детско парти се организира в рамките на два астрономически часа. Те са напълно достатъчни за да задоволят детската протребност и да оставят усмивките да греят на лицата им през цялото парти. Разбира се, при желание от Ваша страна, празникът може да бъде и с по-дълга продължителност, което изисква предварително уточняване. За да можем да разпределим останалото време за други желаещи да отбележат техният ден при нас, нужно е да сме уговорили всяка една малка подробност и Ваше желание предварително.  Времето над предвиденото се заплаща допълнително, като за това ще получите допълнително информация при Ващата среща за уточняване в Клуба.

 

Въпрос: Колко по-рано е добре да дойдем в деня на Празника ни след като всичко вече е уредено, задействано и остава само да отпразнуваме Деня? 

Отговор:  Вие винаги сте добре дошли, когато прецените за нужно спрямо подготовката (преобличане, прическа и т.н.) както и според възрастта на Вашият рожденник.

Най-подходящо и удачно време е 15мин. преди началото на патито. Така ние ще сме в готовност за Вас, дори преди това да сме имали друг ангажимент, и е ималко необходимост от подготвяне на залата, нейното подреждане, почистване и зареждане, а самите ние също отпочинали и с нови сили и много усмивки готови за ново начало

 

Въпрос: Можем ли ние сами да предоставим по наш избор и селекция музикален фон?

Отговор:  Разбира се! Вие сами избирате как да протече Вашия празник! Ние имаме подготовка да възпроизведем всяко Ваше музикално желание. 

Ние също разполагаме с разнообразие от музикални решения, но ще се съобразим и ще вземем предвид всяко Ваше желание и предпочитание!

 

Ако случайно не сме дали отговор на Ваш въпрос, моля пишете ни или ни се обадете! Ние сме наясно колко важен е празника за Вас и Вашето дете!

Вие сте важни за нас!

Ние искаме да получите само най-доброто от нашият екип!

 

Благодарим, че се спряхте на нас!

... СТРАНИЦАТА ВСЕ ОЩЕ СЕ ДОИЗГРАЖДА  ....

Парти с тематика

   Искате тематично парти на Вашия празник?

   Попаднали сте на най-добрите в организирането на ПАРТИТА!

Решили сте да направите празника на Вашето дете наистина неповторим и нервероятен, защото то е било така добро и послушно дете, че заслужава да има уникално, страхотно и запомнящо се детско парти? Много игри, любим детски герой за гост, безброй балони, музика, танци, усмивки, спомени и забавления? 

Само изберете тематика за Неговото парти:

   Елза или Анна (Замръзналото кралство),  Миньоните, Маша , Спайдърмен, Батман, Капитан Америка, Супермен, Хълк, Шрек, Фиона, Джак Спароу, Спонджбоб, Индиана Джоунс, Шерлок Хоумс, Бен тен, Спортакус/Стефани (Мързел град), Костенурките нинджа, Оптимус прайм, Черна нинджа, Клоун, Робин Хут, Енгри бърдс – червено/черно пиле, Хари потър, Мики маус, Мини маус, Том и Джери, Уинкс, Снежанка, Фея, Дракулаура (Монстър хай), Скуби ду, Аладин, Пепеляшка, Русалка, Шехерезада, Дарт Вейдър, Хана Монтана, Ариел,  Полицай, Тор, Кунгфу Панда , Тигър, Мечо пух, Прасчо, Йори, Смърф, Люк Скайуокър,Туити, Рапунцел, Жабока Кермит, Звздни рейнджари, Цар лъв, Пингвините  от Мадагаскар, Жената котка и много други...
 
Обадете ни се и Вашето предпочитание заявете. Желанието Ви за герой изкажете и изненадата на нас оставете!!!
 
Порсто ни се доверете...
 
Толкова дълги години радваме и създаваме детски спомени...безспорно знаем как да го направим най-добре. Вие само помислете и герой си изберете.
 
Не забравйте да го упоменете за да бъде добавен в листа Заявка за Вашия празник както и да се информирате каква ще бъде неговата стойност. Това е допълнителна услуга, която се заплаща и изисква ангажирането на колеги актьори. Те влизат в ролята на избрания от Вас приказаен герой, с костюм и съпътстващите го аксесоари и пренася децата в света на приказките, игрите, забавленията и състезателните изкушения.
   Ние обещаваме да не останат вашите желания незадоволени!

 

     

Цени

Цената за вашето парти зависи от бройката на поканените деца, наличието на аниматор, вид торта и други компоненти.

 

Вие сами може да калкулирате и заявите желаната конфигурация бързо и лесно от нашия сайт тук!

 

Рожден ден

    ВАШИЯТ РОЖДЕН ДЕН НАБЛИЖАВА... 

И на кого ще се доверите за празника?

 

САМО ПРИ НАС: БЕЗ ТАКСА ЗА ВНАСЯНЕ НА ТОРТА !!!

 

 • ПАРТИ за до 10 деца  и техните родители:

ДЕТСКИ МЕНЮТА, КЕТЕРИНГ ЗА РОДИТЕЛИ, НАПИТКИ ЗА ВСИЧКИ, УКРАСА, БАЛОНИ, РИСУНКИ НА ЛИЦЕ, ДИСКОТЕКА, МИКРОФОНИ, КАРАОКЕ,РИТУАЛ С ТОРТА, ПОЖЕЛАНИЯ...... цената е фиксирана: 350лв. за всичко!!! Получавате и подарък още 30 минути повече игра и време за гости!!!  

 • ПАРТИ за до 10 деца и 20 родителя:

ДЕТСКИ МЕНЮТА, КЕТЕРИНГ ЗА РОДИТЕЛИ, НАПИТКИ ЗА ВСИЧКИ, УКРАСА, БАЛОНИ, РИСУНКИ НА ЛИЦЕ, ДИСКОТЕКА, МИКРОФОНИ, КАРАОКЕ,РИТУАЛ С ТОРТА, ПОЖЕЛАНИЯ...... цената е фиксирана: 390лв. за всичко!!! Получавате и подарък още 30 минути повече игра и време за гости!!!  

 

 

 • Кое е най-доброто място за Вашия празник?
 • Кои са най-добри в организирането на детски празници?

И ОТГОВОРЪТ Е: НИЕ!

Детският Рожден ден е по-лесен за организиране, когато ни има нас до Вас!

Чудесно е да видиш усмивките на доволните гости, деца, родители по време на празника 😊

Цели 9 години организираме тържества за деца...това само може да Ви убеди, че ние сме НАЙ-ДОБРИТЕ!

Можем да направим най-уникалното парти за Вашето дете! Елате и вземете онова, което заслужавате: НАЙ-ДОБРОТО!

           Офертата включва :

 • Две зали за игра /подходящи за деца с възраст от 1 до 13г;
 • КАФЕ-БАР  за родителите
 • Празнична украса на детската стая, флагчета, балини, надпис
 • Детско меню, флагче от клуба, балон... за всеки присъствал на Вашия купон;
 • Покана за всеки гост;
 • Кетеринг по Ваш вкус;
 • Музика, микрофони, караоке за певци и танцьори
 • Много балони и аксесоари
 • Какичка, която ще пази малчуганите
 • Сервитьор за бара
 • Ритуал с торта, водена под съпровод на звук и микрофон, пожелания, свещички
 • още МНОГО.... 

ЗВЪНЕТЕ НИ ПО ТЕЛЕФОНА.  АКО ПЪК НЕ ГО ЧУВАМЕ НИ ПИШЕТЕ...СМС, E-mail, във ФЕЙСБУК, ВАЙБЪР ...ПОПИТАЙТЕ ЗА ДАТА ИЛИ ЧАС И НИЕ ЩЕ ВИ ПОЗВЪНИМ ВЕДНАГА ЩОМ СЪОБЩЕНИЕТО ОТ ВАС ВИДИМ

 Станете нашиприятели във Facebook: https://www.facebook.com/KlunLiubopitko/ Пишете на съобщение там

  Или пък в E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.,

  тел: 0885 89 18 85 и запазете Вашия час за парти.

       ОЧАКВАМЕ ВИ!

          

      тел.: 0885 89 18 85

София, ж.к. Хиподрума бл.24, м/у вх.4 и вх.5